Vind publishers om het bereik van je merk te laten groeien met ons affiliate programma

Awin biedt een ongeëvenaard bereik bij een breed scala aan partners met behulp van een vertrouwd en risicovrij commercieel model. 

Sluit je aan bij ons netwerk

230.000+

actieve partners in ons netwerk

147

miljoen sales gegenereerd in 2019

€ 10,9

miljard aan inkomsten gegenereerd voor onze klanten in 2019

Awin is actief in 15 markten, met meer dan 230.000 actieve publishers die in meer dan 180 landen wereldwijd omzet genereren. Onze accountmanagementteams beschikken over lokale experts in elke markt en zijn uitstekend toegerust om de online strategie van adverteerders wereldwijd te bevorderen.

Awin beschikt over deskundige accountmanagementteams die zijn toegewijd aan elke markt, die vertrouwd zijn in de lokale industrie en die ongeëvenaarde inzichten, ondersteuning en aanbevelingen kunnen bieden om een affiliate programma op het Awin netwerk te laten groeien en volwassen te maken. Onze wereldwijde accountmanagementteam service, collaboreert en coördineert campagnes op wereldwijde schaal in meerdere markten, met een holistische kijk op de affiliate industrie. 

Awins gebruiksvriendelijke platform is ontworpen om het beheer van een affiliate programma eenvoudig te maken. Met duidelijke, consistente labels en lay-outs, een breed scala aan eenvoudige maar effectieve tools en functies, evenals een volledige reeks aan rapportages, is het Awin platform ontworpen om elk marketingteam te helpen. Monitor jouw campagnes, optimaliseer jouw prestaties en onthul krachtige inzichten

Bereik je doelgroep met ons gevarieerde netwerk van affiliate partners

Ons platform biedt je de flexibiliteit om samen te werken met een breed scala aan publishers en partners, of het nu gaat om content sites, influencers, vouchercode of cashback, vind de juiste partner om je klanten te bereiken.

Wij werken met meer dan 9.000 publishers die zich op de finance en verzekeringssectoren richten, waaronder Overstappen.nl, Consumentenbond en Geld.nl

Wij werken met meer dan 65.000 publishers die zich op de retail en shopping sectoren richten, waaronder Fashionchick.nl, Kleding.nl, en Supersales.nl.

Wij werken met meer dan 30.000 publishers die zich op de telecom en servicessectoren richten, waaronder Prijsvergelijken.nl, Providercheck.nl en Simonly.nl

We werken met meer dan 21.000 publishers die zich op de travelsector richten, waaronder Zoover.nl, Weflycheap.nl, Skyscanner

Onze publisher partners

Sanoma

Logo Sanoma

Prijsvergelijken

Logo Prijsvergelijken

Bigspark

Logo Bigspark

Kleding.nl

Logo Kleding.nl

Vergelijkgroep

Logo Vergelijkgroep

Imbull

Logo Imbull

Consumentenbond

Logo Consumentenbond

Fashionchick

Logo Fashionchick

Wat Awin voor jouw merk kan betekenen

  • Promoot met vertrouwen met hoogwaardige publishers
  • Persoonlijke en deskundige affiliate marketing service
  • Krachtige tools en technologie om uw affiliate partnerships te optimaliseren

Promoot met vertrouwen met hoogwaardige publishers

Promoot met vertrouwen met hoogwaardige publishers

Wij bieden veiligheid en beveiliging voor onze klanten, waarbij we ervoor zorgen dat de hoogste regelgevende normen worden nageleefd en alle partners zich houden aan onze strikte compliance-regels.  Zoek in onze directory met meer dan 230.000 actieve publishers, verspreid over verschillende sectoren en promotionele types zoals cashback, content en shoppingvergelijking, om de juiste partners te vinden voor uw affiliate programma. We keuren alle publishers  voordat ze zich bij het netwerk aansluiten door middel van een diepgaand screeningsproces, zodat je in goed vertrouwen kunt samenwerken.

Persoonlijke en deskundige affiliate marketing service

Persoonlijke en deskundige affiliate marketing service

Met meer dan 1.000 medewerkers in 15 kantoren wereldwijd, zijn onze lokale accountmanagementteams het best gesitueerd om jouw affiliate programma te laten groeien en ontwikkelen. Client services van Awin bestaat uit vele functies, waaronder speciale publisher services en publishermanagementteams, waarin tevens sectorexperts op het gebied van Telecom, Fashion, Finance, Travel en Influencer Marketing zitten. Hierdoor kunnen we de beste consultancy, ondersteuning en inzichten bieden aan al onze klanten. Onze Technical and Business Intelligence teams staan klaar om onze klanten te ondersteunen en ervoor te zorgen dat de programma’s volgens de meest optimale performance model- en rapportagemogelijkheden worden uitgevoerd. Awin herbergt bovendien een team van internationale experts op het gebied van adverteerdersmanagement, publishermanagement en technische en supportfuncties, om te zorgen voor een volledig gecoördineerde en gestroomlijnde strategie als jouw programma in meerdere markten, gebieden of websitedomeinen actief is. 

Krachtige tools en technologie om uw affiliate partnerships te optimaliseren

Krachtige tools en technologie om uw affiliate partnerships te optimaliseren

Samen met Awins standaard affiliate tracking en ontwikkeld door onze in-house technische en development teams, bieden we eenvoudige implementatie met meerdere technische partners of oplossingen door het gebruik van de Awin Mastertag; het verkorten van integratietijden en het verhogen van de flexibiliteit in je campagnes. Awins cross-device tracking oplossing stelt adverteerders in staat om publishers te belonen voor multi-device journey transacties, waardoor een goed beeld ontstaat van hoe het performance kanaal klanten brengt, waarbij voorheen iedereen die op meer dan één apparaat met het kanaal communiceerde direct verloren ging.  Onze voucher attributie technologie biedt meer flexibiliteit ten opzichte van het traditionele last-click model in het affiliate kanaal. Adverteerders kunnen publishers hierdoor volledig belonen voor exclusieve vouchercode-campagnes. Payment on influence biedt een ander alternatief voor het traditionele last-click model en opent nieuwe wegen om meer samenwerking met content- en bloggerpublishers aan te moedigen. 

Lees hier meer over onze producten en tools.

Source