Online Marketing | Email Marketing | Affiliate Marketing

Samen naar groei

Online marketing is de allesomvattende naam voor alle marketingactiviteiten die de verkoop van producten of diensten via internet bevorderen. Online marketing bestaat uit website techniek & design, adverteren, genereren van leads en verkopen.

Het grootste voordeel van online marketing ten opzichte van reguliere marketingvormen is dat online marketing relatief voordelig is bij een groot bereik. Tevens kunt u hiermee heel specifiek uw doelgroep targetten en dit nauwkeurig meten.

Gratis Online Marketing Scan

Benieuwd naar de mogelijkheden van online marketing voor uw bedrijf? Weten hoe effectief uw huidige campagnes zijn?
Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op met de uitslag.

Affiliate Marketing

Wij zijn partner van een hoogwaardig No Cure No Pay affiliatenetwerk. Via dit netwerk kunt u een grotere exposure op het internet behalen. Dit affiliatenetwerk beschikt over ongeveer 10.000 publishers die ervoor kunnen kiezen reclame te maken voor u op het internet! U betaalt alleen een bedrag per lead en/of sale. Bekijk hier de voordelen van Affiliate marketing.

E-mail Marketing

Deze online marketingvorm heeft het hoogste succespercentage. Om dit te bereiken dienen uw E-mail marketingactiviteiten wel aan diverse eisen te voldoen. Wij kunnen uw E-mail Marketing campagnes zo in richten dat u het maximale eruit haalt. Bekijk hier de mogelijkheden van E-mail marketing.

Facebook Marketing

Sinds de start van social media zijn er diverse netwerken langs gekomen. Op dit moment focussen wij ons als kantoor volledig op Facebook. Dankzij haar grote aantal gebruikers en hoeveelheid mogelijkheden is Facebook een onderdeel wat niet mag ontbreken in het online marketingprofiel van een professionele website of webshop. Lees hier meer over Facebook Marketing.

Video Marketing

Sinds de start van Youtube en streaming video zijn video’s niet meer weg te denken van het web. Zij zijn dan ook een uitstekend medium om op een interactieve manier uw bedrijf of producten te presenteren aan uw publiek. Productvideo’s zijn de beste manier om uw product onder de aandacht te brengen en te verkopen. Lees meer over Video Marketing.

Interesse

Heeft u vragen of interesse in online marketing? Wilt u weten welke vormen interessant voor uw organisatie zijn? Neem contact op met 050media.

Google Ads

Ads campagne Google Shopping Google Premium Partner Gratis Google Ads scan

Volledige controle over bezoek en kosten

Met het advertentieprogramma van Google heeft u volledige controle over het bezoek op uw website of webwinkel. Ook bepaald u de kosten voor de klikken, waardoor u volledige grip heeft op kosten en rendement

De voordelen van Google Ads

  • Alleen relevante bezoekers zien uw advertenties
  • U betaalt alleen per klik
  • Volledig inzicht in het rendement
  • Zeer veel optimalisatie mogelijkheden

ds

050media ondersteunt u bij uw Google Ads campagnes. Het is mogelijk om het volledige beheer aan ons uit te besteden. Daarnaast voorzien wij u graag van strategisch advies!

Facebook Marketing

Uitstekende doelgroep segmentatie mogelijk Een groot bereik in Nederland Vergroot uw naamsbekendheid

Klantenbinding tegen lage kosten

Facebook heeft een enorm grote groep regelmatige gebruikers. Een online aanwezigheid in de vorm van een Facebook bedrijfspagina maakt het mogelijk contact met deze groep op te bouwen en te versterken. Het enige wat u nodig heeft is een representatieve bedrijfspagina.

Facebook Remarketing

  • Bereik bezoekers die al interesse hebben getoond
  • Ondersteun de klantreis met relevante advertenties
  • Volledige controle over budget

Besteed budget aan de juiste personen

In veel gevallen zijn er meerdere contactmomenten nodig om een bezoeker om te zetten in een betalende klant. Met Facebook remarketing is het mogelijk om de bezoekers die nog niet zijn geconverteerd opnieuw te bereiken met een passende advertentie.

E-mail marketing

E-mail marketing zorgt voor klanten Het kanaal is zeer kosten efficient Uitstekende ROI

Waarom e-mail marketing werkt

Het opbouwen van een email adressen lijst is op de lange duur zeer waardevol voor ieder bedrijf. Door gerichte email campagnes bouwt u een band op met uw klanten. De ervaring leert dat gerichte en relevante email campagnes een relatief hoge conversie opleveren.

E-mail marketing bij 050media

  • 050media maakt voor u een passend design
  • Wij verzorgen een volledige strategie
  • Complete rapportage over de resultaten

Relatief lage kosten

Het kanaal is zeer kosten efficiënt. De kosten voor het opmaken en versturen van een nieuwsbrief zijn relatief laag. Hoe meer relevante e-mail adressen, hoe goedkoper uw campagne per verstuurde email

050Media nieuwsbrief

Source