PayPro – Affiliate marketing

Ben je op zoek naar meer mogelijkheden om je product te verkopen? De affiliates in ons netwerk zorgen daar graag voor. Elke maand kun je via PayPro voor €15 meer dan 50.000 affiliates bereiken. Zij helpen je om een nog groter gedeelte van je doelgroep te targeten.

Jij hoeft de affiliate alleen te betalen als er daadwerkelijk een lead of een verkoop is gerealiseerd. Het performance based model maakt affiliate marketing ideaal. Ongeacht de moeite die de publisher doet voor jouw product: geen lead of verkoop is geen commissie.

In de PayPro Guide staan artikelen over hoe je affiliate marketing optimaal toepast bij PayPro. We hebben richtlijnen voor affiliate campagnes opgesteld en geven tips over hoe je een goede campagne opzet. Bovendien staat er veel gedetailleerde en technische informatie zodat jij direct aan de slag kunt.

Heb je een website, blog of mailinglijst? Dan kun je makkelijk en snel geld verdienen bij PayPro. Na het aanmelden bij PayPro en het betalen van de Compliance fee kun je direct beginnen met het promoten van de campagnes van de verkopers in ons netwerk.

De verdiensten per bezoeker op jouw website kunnen erg hoog liggen. Met name door de commissie die bij PayPro bijna altijd boven het marktgemiddelde ligt. Bovendien heb we een uitstekend trackingsysteem die elke consument herkent op basis van een cookie en IP-adres.

Ben je benieuwd hoe je het beste producten kunt promoten via PayPro? In de PayPro Guide staan artikelen over hoe je als affiliate aan de slag kunt. We leggen bijvoorbeeld uit hoe je als affiliate producten kunt promoten en hoe ons trackingsysteem werkt. Na het lezen van alle artikelen kun je direct beginnen met geld verdienen.

Registreer je als affiliate

Source