Social media-marketing & social advertising | Digital Marketing

Social media zijn niet meer weg te denken in de marketingmix van zowel B2C- als B2B-bedrijven. Maar het zijn er inmiddels zó veel; elk met weer een andere doelgroep, andere types content en andere toepassingen. Onze ervaren social media-experts verzorgen organische en betaalde campagnes op de belangrijkste social media voor uiteenlopende bedrijven. Binnenkort ook voor jou?

 

Kennis van kanalen & partnerships

Het gericht bereiken van jouw doelgroep staat centraal bij social media-marketing. De keuze voor de kanalen, de (advertentie)vorm en geschikte content vormt de basis voor elke campagne. RIFF is officieel marketingpartner voor Facebook en Instagram én heeft een brede kennis en ervaring met LinkedIn, YouTube, WhatsApp, Twitter en Pinterest. Zo verzekeren we onze klant altijd van op maat gemaakte campagnes. Bovendien bieden we ook de mogelijkheid om campagnes op te zetten op meer specifieke social media zoals Snapchat en TikTok.

 

De juiste social strategie

Het missen van een juiste strategie is een veel voorkomend probleem als het gaat om het effect van jouw social marketing. We bepalen daarom altijd eerst een strategie die past bij jouw merk of bedrijf. Elke social campagne is een verhaal dat je vertelt aan de juiste mensen, via de juiste kanalen, op het juiste moment en met de juiste interactie. De social advertising specialisten van RIFF zorgen dat de boodschap jouw doelgroep bereikt. Ze zorgen ervoor dat potentiële kopers de producten uit hun winkelmandje blijven zien in hun timeline. We zetten effectieve campagnes op en stemmen die volledig af op jouw doelstellingen. Of het nu gaat om het verhogen van websiteverkeer of een full-funnel-strategie afgestemd op de customer journey, RIFF helpt je.

 

Efficiënt & meetbaar

“Ja maar, de concurrent doet het óók!” Een veelgehoorde reden om tóch alle mogelijke kanalen en middelen aan te grijpen. Maar vergeet niet, de inzet van social media is een arbeidsintensieve taak. Bij RIFF begrijpen we dat jouw social media-campagne onder de streep ook wat moet opleveren. Daarom houden wij de campagne scherp in de gaten en blijven we optimaliseren. Bovendien zijn wij transparant over de resultaten: klanten krijgen van ons periodiek een volledige en overzichtelijke rapportage van de voortgang.

Source