Verhoog je online sales met Affiliate Marketing

Verhoog je online sales met Affiliate Marketing | Daisycon, part of Linehub

Bij affiliate marketing worden adverteerders gepromoot door publishers. Dit zijn websites of andere online media die relevante bezoekers doorsturen naar een adverteerder. De adverteerder betaalt een vergoeding als een van de doorgestuurde bezoekers overgaat tot een transactie. Deze vergoeding bedraagt meestal enkele procenten van het aankoopbedrag. De adverteerder weet dus van tevoren hoeveel hij per order moet betalen.

Bij Affiliate Marketing heb je dus altijd drie partijen. De publisher (degene die de advertentie plaatst) en de adverteerder (degene die het product of dienst verkoopt). Met innovatieve technologie en persoonlijke service laat Daisycon als tussenschakel bijna 20 jaar beide partijen optimaal samenwerken.

Promotie op Google Shopping en de grootste Marketplaces

Naast de meer traditionele websites, mailbestanden en socials is het mogelijk te adverteren via Google Shopping. Ook kunt u uw bereik sterk vergroten door te adverteren op online marketplaces zoals Amazon en bol.com.

Eenvoudig koppelen met webwinkelsoftware

Maak je voor je webshop gebruik van webwinkelsoftware zoals Magento, Lightspeed of Mijnwebwinkel? Daisycon biedt kant-en-klare integraties met de meeste software. Gebruikers kunnen moeiteloos onze dienstverlening implementeren.

Pionier in het vakgebied

Met Affiliates.nl was Daisycon in 2000 pionier op het gebied van affiliate marketing. Inmiddels heeft Daisycon vele honderden adverteerders met een affiliateprogramma. Ondernemers die dagelijks ervaren hoe effectief het marketingkanaal is.

Deze website gebruikt cookies om een goede werking te garanderen en om te analyseren hoe de site wordt gebruikt. We gaan er van uit dat dit ok is, maar afwijzen is ook mogelijk. Accepteren Afwijzen Lees meer

Privacy & Cookies Policy

Altijd ingeschakeld

Source