Affiliate Marketing Revolutie: Een garantie voor vrijheid en rijkdom?

In deze review geef ik antwoord op de vraag waarom jij de Affiliate Marketing Revolutie moet kopen. Lees mijn complete verhaal:

“Het is september 2016 wanneer ik voor het eerst in aanmerking kom met de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Ik was alweer een jaar fulltime aan het werk en klaar met mijn studie MBO niveau 4 Commercie.

Iedere dag steevast om half 9 op het kantoor om vervolgens 5 uur klaar te zijn met mijn werkdag. Een prima loon, niks bijzonders. Met mijn loon kreeg ik de mogelijkheid om samen te wonen en de vaste lasten te betalen. Niets meer, niets minder. 

Ik miste echter de vrijheid én tijd die ik als student had. Ben ik wel gemaakt om heel mijn leven voor een baas te werken en een ‘slaaf’ van het systeem te zijn? Ik heb altijd de droom gehad om mijn eigen regels en leven te bepalen. Ik wil werken om te leven en niet te leven om te werken. Ik moest op zoek naar een manier om zonder investeringen mijn eigen kapitaal op te bouwen. Maar waar moest ik in godsnaam beginnen? 

Ik ging op onderzoek uit. Om mijn eigen kapitaal ofwel business te starten moest ik op internet zijn. Ik had simpelweg geen geld om te investeren in een pand en/of grote productvoorraden. Internet is laagdrempelig en een goedkoper alternatief. Ik was echter een leek op het gebied van internet en websites en had geen idee waar ik moest beginnen. Ik had geen technische kennis en de ballen verstand van websites en/of webshops en ik had toentertijd nog nooit van de Affiliate Marketing Revolutie gehoord. 

Mijn onderzoek leidde echter wel naar 2 opties: Affiliate marketing of Dropshipping. Dit zijn technieken om online jouw geld te verdienen. Voor beide opties heb je enkel een website of social media pagina nodig om te starten. Geen dure voorraden of panden. Ik kon zo beginnen:)! 

Maaar …. 

Waar moest ik beginnen? Ik weet niks van websites.

Ik begon mezelf steeds meer te verdiepen in zowel affiliate marketing als dropshipping. Echter stond er nog steeds niets op papier of online. Ik moest nog steeds starten. 

Na enkele weken onderzoek te hebben gedaan kwam ik de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard tegen. Jacko beloofd hierin een uitleg van A tot Z in affiliate marketing. Hij laat je je eigen website bouwen, een product promoten en geld verdienen. Wanneer jij al zijn tips en adviezen zou opvolgen zou je gegarandeerd je eigen geld verdienen. 

Was de Affiliate Marketing Revolutie weer de zoveelste cursus die je gouden bergen beloofd? Is de cursus betrouwbaar? Was het de (toentertijd) 67 euro waard? Na lang twijfelen besloot ik de proef op de som te nemen en de cursus te kopen. Ik had namelijk nog niks, en ondernemen is risico’s nemen!

Tot op de dag van vandaag is dit ongeveer de beste investering die ik ooit heb gedaan. In de onderstaande review zal ik je precies uitleggen waarom de Affiliate Marketing Revolutie een perfecte cursus is om een begin te maken voor jouw eigen vrijheid. Lees vooral verder!” 

Affiliate Marketing Revolutie Kopen

Wat is affiliate marketing?

Alvorens jij start met de Affiliate Marketing Revolutie is het wellicht handig om een idee te krijgen wat affilate marketing is. Hierbij mijn definitie van affiliate marketing:

“Een vorm van marketing waarbij bedrijven (adverteerders) hun producten promoten of verkopen via partners (affiliates). Deze partners worden na een promotie, lead of verkoop beloond middels een vergoeding van de bedrijven(adverteerders). Deze vergoeding wordt ook wel commissie genoemd.” 

Er zijn veelal 3 partijen betrokken bij affiliate marketing:

  • Adverteerders: Bedrijven die hun producten, leads of promoties aanbieden. Bij hen wordt het product uiteindelijk verkocht of een lead gegenereerd.
  • Affiliates: Tussenpersonen. Via een affiliate komt de klant uiteindelijk bij de adverteerder. Hiervoor ontvangt de affiliate uiteindelijk een commissie. Hij levert namelijk klanten aan voor de adverteerder.
  • Een affiliate netwerk. Een netwerk die adverteerders en affiliates samen brengt. Adverteerders kunnen hun producten of diensten aanbieden via dit netwerk. Een affiliate meld zich aan bij het betreffende netwerk en vraagt goedkeuring om de producten of diensten van de adverteerder te promoten.

Snap je het nog niet helemaal? Geen enkel probleem, in de Affiliate Marketing Revolutie wordt alles uitgelegd en je hoeft echt niet slim te zijn om het te begrijpen. Middels een concreet voorbeeld zal ik je het duidelijker proberen uit te leggen:

“Ik ontwikkel een website over vakanties naar Griekenland. Hierbij deel ik mijn ervaringen, bezienswaardigheden en tips. Ik zou via mijn website graag aanbiedingen en trips willen aanbieden naar Griekenland zodat mijn lezers direct een vakantie kunnen boeken.

Hiervoor dien ik me aan te melden bij een affiliate netwerk. Middels dit netwerk kan ik dan reizen aanbieden via verschillende reisbureaus. Als mijn lezers via mijn website uiteindelijk een vakantie boeken bij een reisbureau ontvang ik commissie. Hiermee verdien ik geld zonder dat ik eigen trips hoef aan te bieden. Ik hoef enkel links of banners te kopieren van het betreffende reisbureau op mijn website. Super makkelijk.”

In het bovenstaande voorbeeld is mijn website de affiliate, het reisbureau is de adverteerder(daar wordt uiteindelijk de reis geboekt) en dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door het affiliate netwerk dat ons samen brengt.

Voorbeelden van grote affiliate netwerken waar je jezelf kunt inschrijven zijn:

  • Paypro.
  • Daisycon.
  • Awin.
  • Tradetracker.

Nogmaals, het is geen probleem wanneer je de essentie van affiliate marketing nog niet helemaal begrijpt. Alles wordt duidelijk zodra je de Affiliate Marketing Revolutie aanschaft en alle video’s volgt.

Mijn resultaten: Verdien ik echt veel geld met affiliate marketing?

Waarom de Affiliate Marketing Revolutie kopen? Voordat je begint om onze review verder te lezen, wil ik je eerst een kijkje geven in mijn resultaten. Dan geef ik direct het beste antwoord waarom je de Affiliate Marketing Revolutie moet kopen. Ik kan natuurlijk beweren dat ik mijn eigen toekomst heb opgebouwd met de cursus, maar ik kom liever met harde bewijzen. Hierbij enkele screenshots van mijn dagelijkse en/of wekelijkse resultaten en verdiensten:

Omzet Paypro: 471,51 euro.

Omzet PayproTotale omzet in 5 dagen: 471,51 euro.

Omzet Daisycon: 820 euro.

Mijn Daisycon omzetTotale omzet: 820 euro in 1 week.

Dit zijn omzetten die ik heb behaald binnen enkele maanden na het volgen van de Affiliate Marketing Revolutie. Tegenwoordig wissel ik dagen af waarbij ik tussen de 100-500 euro omzet per dag verdien. Het is absoluut niet moeilijk en je hoeft geen professor te zijn. Ik ben begonnen met enkel een MBO niveau 4 diploma op zak. Als ik het kan, kan jij het ook.

Wanneer je aan het twijfelen bent over de cursus, is er altijd een Affiliate Marketing Revolutie proef module.

AMR geld verdienen

Affiliate Marketing Revolutie review

Ik ben erg positief over de Affiliate Marketing Revolutie. Het is een perfecte cursus voor degene die willen starten met een eigen website. De cursus is van meerwaarde voor zowel de beginnende als gevorderde ondernemer. Je hebt geen (technische) kennis nodig voordat je begint. Van A tot Z wordt uitgelegd hoe je een website start en hoe je vervolgens met deze website geld kunt verdienen. Zodra je alle video’s en stappen hebt gevolgd resulteert dit tot een nette website.

Wij adviseren daarom om ook alle video’s te bekijken in chronologische volgorde. Geef jezelf na iedere video de opdracht om alle uitleg van Jacko direct uit te voeren.

De cursus bevat alles wat je nodig hebt om te slagen. De inhoud bestaat voornamelijk uit videosessies. Deze video’s zijn verdeeld over verschillende modules (hoofdstukken). De kracht van de Affiliate Marketing Revolutie vind ik vooral de volgorde van de video’s. Je kunt het vergelijken met een stappenplan waarbij je bij de eerste stap nog geen enkele kennis hebt, en bij de laatste stap een website hebt ontwikkeld die live gaat.

Naast de informatieve video’s heeft de cursus ook nog enkele video’s om jezelf te motiveren. Het is helaas niet zo vanzelfsprekend dat je na 2 maanden al rijk bent. Deze video’s zijn goed om een realistisch doel te schetsen en jezelf er doorheen te slaan zodra het even tegen zit.

“Je kunt het vergelijken met een stappenplan waarbij je bij de eerste stap nog geen enkele kennis hebt, en bij de laatste stap een website hebt ontwikkeld die live gaat.”

Het is het beste om de Affiliate Marketing Revolutie te kopen gedurende een aanbieding. Dan is de cursus te verkrijgen voor een voordelige prijs. Kosten die daar extra bij komen zijn je domeinnaam en webhosting. Dit is noodzakelijk voor je website. De domeinnaam en webhosting koop je meestal voor een termijn van 6 maanden, zie het als bestaansrecht voor je website. De kosten hiervan zijn meestal niet duurder dan 20 euro in totaal.

Wanneer je de cursus volgt heb je de mogelijkheid om het marketheme te kopen. Dit is het thema van je website en zorgt voor de lay-out. Ik heb dit in eerste instantie niet gedaan en de cursus verliep prima, het is absoluut geen noodzaak om deze ook te bestellen. Je kunt makkelijk een website ontwikkelen met gratis thema’s. Houd hier dus rekening mee en schrik niet direct van de prijs van Marketheme.

Beoordeling De Affiliate Marketing Revolutie ontvangt van mij 5 uit 5 sterren. Een top product!

Wat kun je verwachten van de Affiliate Marketing Revolutie? Hierbij een korte uitleg over de inhoud van de cursus

De Affiliate Marketing Revolutie bestaat uit 7 modules. De hoeveelheid video’s in deze modules lopen uiteen van 2 video’s per module tot 10 per module. Naast de 7 modules krijg je nog toegang tot enkele extra’s:

  • De Affiliate Marketing Revolutie Proef video.
  • Een video over noodzakelijke benodigdheden voor een bestaande website.
  • 10 video’s ter inspiratie en motivatie.
  • Een video voor degene die geen zin hebben om zelf teksten te schrijven. Hoe besteed je het schrijven van teksten uit?

Hieronder een screenshot om je een idee te geven over hoe de cursus is opgebouwd:

De modules van AMR

Zodra je de Affiliate Marketing Revolutie koopt, krijg je toegang tot alle blauwe modules. De overige modules ontvang je wanneer je een VIP member wordt of lid wordt van de Masterclass.

De Affiliate Marketing Revolutie kopen? –> Krijg toegang tot 7 modules

Module 1. Starten met affiliate marketing

Voorbeeld van inhoud van modules

In de eerste module wordt kort uitgelegd wat affiliate marketing precies is. Met welke producten jij geld kan verdienen en hoe je een domeinnaam koopt en deze vervolgens koppelt met je webhosting. Let op, het is hier zeker niet noodzakelijk om de Marketheme te bestellen.

Hiernaast een overzicht van module 1, ieder vakje bevat een eigen video. Gemiddeld duurt een video ongeveer 7 a 8  minuten.

Module 2. Je website inrichten

In module 2 maak je een start met je website. Jacko legt hier precies uit hoe je een bericht plaatst, een pagina maakt en deze bewerkt. Ook meld je jezelf aan bij een affiliate netwerk om producten te gaan promoten. Het begin van de website is gemaakt nadat je deze module hebt gevolgd.

Module 3. Hoog scoren in Google

Wanneer je een website hebt is het noodzakelijk om bezoekers te krijgen. Zodra er geen bezoekers komen is het natuurlijk onmogelijk om omzet te genereren. Een belangrijk kanaal om bezoekers te verkrijgen is Google. Jacko Meijaard legt je in deze module de basisbeginselen uit hoe jij scoort in google. Een top 3 ranking in google op populaire zoektermen betekend namelijk automatisch veel bezoekers en omzet.

Module 4. Puntjes op de i

De basis van je website staat nu. Echter moeten er nog de puntjes op de i worden gezet. Hoe zorg je ervoor dat de website er representatief uitziet en staan alle instellingen goed om een start te maken? In 6 video’s verteld Jacko precies wat de laatste stappen zijn die gezet moeten worden.

Module 5. Geld met e-mails

Wanneer jij eenmaal bezoekers hebt op jouw website. Wil je natuurlijk niet dat deze bezoekers weg gaan zonder informatie of iets te kopen. Zodra jij e-mailadressen kunt inwinnen is het namelijk mogelijk om een relatie op te bouwen met hen. Een goede relatie met jouw lezers zal leiden tot meer sales. In module 5 legt Jacko Meijaard precies uit hoe je dit instelt op jouw website en hoe je zo’n relatie opbouwt.

Module 6. Alles komt samen.

In deze module is je website zo goed als af. Echter is het zaak om de website zo in te stellen dat je de meeste omzet genereert. Enkele tactieken en technieken zullen hierbij helpen. Eén van de voorbeelden hiervan is het opstellen van een goede landingspagina. Aan de hand van 5 video’s legt Jacko uit hoe hij in het verleden veel geld heeft verdiend.

Module 7. Meten is weten.

Het is mogelijk om via verschillende tools heel veel informatie in te winnen over jouw bezoekers. Waar komen ze vandaan? Wat is de leeftijd van je bezoekers? Betreft het vooral mannen en/of vrouwen? Meten is weten! Zodra jij meer weet over jouw bezoekers kun je daar op inspelen via je website. In deze module wordt uitgelegd hoe je al deze factoren kunt meten.

Zoals je in de bovenstaande informatie kunt lezen, ontvang je een compleet stappenplan om jouw eerste website te ontwikkelen en geld te verdienen op het internet.

Geld verdienen op het internet?

Jacko Meijaard; De ontwikkelaar van de Affiliate Marketing Revolutie en Internet Succes Gids

Jacko MeijaardDe ontwikkelaar van de video cursus is Jacko Meijaard. Jacko is ongeveer 9 jaar internet ondernemer en kwam tijdens zijn studie in aanraking met affiliate marketing. Hij heeft HBO Journalistiek gestudeerd in Utrecht en kwam er al vrij snel achter dat werken in loondienst niks voor hem is. Daaropvolgend besloot hij eigen websites op te stellen. Dit resulteerde in grote successen.

Internet Succes Gids

Om zijn ervaring en kennis te delen met andere is hij lang geleden een blog gestart: Internetsuccesgids.nl. Via deze blog informeerde hij zijn lezers over alle factoren van online marketing, affiliate marketing en website ontwikkeling. Via dit blog heeft hij meerdere producten/diensten gepromoot, waaronder de Affiliate Marketing Revolutie. Overige producten zijn;

Ook Jacko Meijaard is nog steeds flink aan het uitbreiden. Zo is hij een eigen forum gestart, waar je altijd met al je vragen en/of opmerkingen terecht kunt. Daarnaast geeft hij steeds meer toespraken en heeft hij een eigen wordpress thema ontwikkeld.

Mijn ervaringen met Jacko zijn goed. Hij is erg toegankelijk voor vragen en zijn producten zijn van goede kwaliteit.

Mijn ervaringen met de cursus + de ervaring van anderen:

Zoals je in dit artikel waarschijnlijk al hebt gelezen zijn mijn Affiliate Marketing Revolutie ervaringen positief. De cursus is opgesteld in de vorm van een stappenplan en dit stappenplan is compleet. Waarom mijn ervaringen positief zijn? Dit heeft vooral te maken met 15 redenen.

16 redenen om de Affiliate Marketing Revolutie te kopen:

  1. Je hebt geen technische kennis nodig. Iedereen kan op elk moment beginnen.
  2. De video’s zijn kort maar krachtig.
  3. Je kunt de cursus op eigen tempo volgen.
  4. De uitleg van Jacko Meijaard is rustig, helder en duidelijk.
  5. Het is een leerzame cursus doordat de volgorde logisch is.
  6. Meerdere cursisten hebben bewezen dat de videocursus werkt.
  7. De prijs/kwaliteit verhouding is goedkoop.
  8. Je krijgt toegang tot 43 video’s.
  9. De Affiliate Marketing Revolutie Proef video, het proberen waard.
  10. Zodra je vragen hebt, krijg je antwoord op het forum.
  11. Ik ben zelf het levende bewijs dat de cursus werkt(zie mijn omzetten boven in dit artikel).
  12. Jacko Meijaard(auteur) is betrouwbaar en heeft veel kennis en ervaring.
  13. Alle informatie wordt van A tot Z uitgelegd.
  14. Na de cursus weet je hoe je een website bouwt met WordPress.
  15. Zodra je de cursus gevolgd hebt weet je alle benodigde info over affiliate marketing.
  16. Na het volgen van alle video’s heb je je eigen website ontwikkeld en kun je beginnen met geld verdienen.

Om te slagen op internet hoef je geen moeilijke en/of langdurige cursussen en opleidingen te volgen. Met de Affiliate Marketing Revolutie haal je alle expertise in huis die je nodig hebt om een goede start te maken. Wanneer je op zoek bent naar nog meer info, kun je je lidmaatschap altijd uitbreiden naar het Vip membership of de Masterclass.

Hierbij enkele ervaringen van de Affiliate Marketing Revolutie:

“Rijk worden en mijn eigen leven bepalen waren mijn belangrijkste doelstellingen voordat ik begon met de AMR. Ik zou liegen als ik dit nu al behaald heb, maar ik ben hard op weg. Ik ben 16 maanden geleden begonnen met de video’s en behaal nu omzetten van 1900-2200 euro per maand. Dit allemaal dankzij de cursus van Jacko Meijaard.” (Joey Beuvink, 32 jaar).

“Ik ben lang op zoek geweest naar een studie over website ontwikkeling en online marketing. Helaas zijn deze studies er niet. Via een vriend werd ik geattendeerd op de AMR. De video’s zijn duidelijk en in eigen tempo te volgen. Ideaal voor als je nog geen ervaring hebt op dit vlak.” (Mark Konings, 19 jaar).

“Het is alweer een tijd geleden dat ik de Affiliate Marketing Revolutie heb gekocht. De video’s waren voor mij een begin van de overstap naar het internet. Ik wilde altijd mijn eigen geld verdienen volgens mijn eigen regels en doelen. De cursus heeft mij hier enorm mee geholpen. Ik werk al 1,5 jaar voor mezelf en heb sinds 6 maanden al 2 werknemers in dienst.” (Janine Vogels, 45 jaar).

De Affiliate Marketing Revolutie kopen?

Wil jij de cursus kopen? Druk dan op de onderstaande button. Affiliate Marketing Revolutie KopenAf en toe is de videocursus met flinke korting te verkrijgen. Deze aanbiedingen zijn van korte duur. Wacht hierom niet te lang met het aankopen van de Affiliate Marketing Revolutie tijdens een kortingsactie.

Source