Gezien een kans om een bijverdienste te verdienen, zou je willen:

  1. Ontdek hoe aandelenmarkten werken, zodat u aanzienlijke risico’s nemen met uw geld terwijl u daar werkt?
  2. Vind je een bijbaan die bijdraagt aan je wekelijkse werktijden en banden je uit voor het weekend dat je slaapt? Of
  3. Krijgen met uw tijd en verdien een bijverdienste inkomen zonder risico voor uw geld met een eenvoudig proces dat geen inspanning vereist om te leren?

De kans is groot dat je de derde optie hebt gekozen. Zelfs als je dat niet deed, neem gewoon aan dat je deed en lees vooruit om te leren over dit fantastische kleine concept genaamd Affiliate Marketing. 

Voor degenen die dromen om influencers te worden, heb ik andere gidsen over hoe om geld te verdienen op Snapchat, maar vandaag laten we proberen je hand op Affiliate Marketing, omdat een beetje side income geen kwaad kan, toch?

Plaats inhoud show

1 Wat is affiliate marketing?

2 Affiliate Marketing – De nieuwe en de oude

3 Concurrentievermogen op de markt

4 Werkt Affiliate Marketing?

5 Hoe affiliate marketing te doen

5.1 1. Kies een niche

5.2 2. Beslissen over de platforms te gebruiken

5.3 3. Koop een domein en hosting

5.4 4. Inhoud maken om producten te promoten

5.5 5. De inhoud promoten via verschillende kanalen

Wat is affiliate marketing?

Je ziet al die bloggers en influencers je nieuwe dingen aanbevelen om te proberen, en laten we eerlijk zijn, je neemt hun advies soms serieus alsof je een vriend zou vertrouwen, maar in tegenstelling tot je vrienden verdienen ze geld elke keer dat je iets koopt van hun link — de affiliate links.

Het werkt allemaal via een affiliate netwerk. U vindt een product in de netwerken die u aanspreken en beginnen met de marketing op uw forums. Wanneer het product genereert de verkoop door middel van uw marketing inspanningen, verdien je een commissie op! U hoeft niet te leren de korte broek, longs, en derivaten van een financiële markt en de handel in aandelen om uw inkomen hier te verdienen. Aanhoudende marketing inspanningen krijgt u passief inkomen hier!

Relevant: Bekijk hier ook mijn gids over online marketing

Affiliate Marketing – De nieuwe en de oude

Hoewel het concept klinkt zeer modern, is het niet. De meeste mensen geloven dat affiliate marketing is een gevolg van het internet. Maar dit is al eeuwen aan de gang. Het is vergelijkbaar met hoe een man branden ontdekt, andere mensen erover vertelt, en het woord verspreidt zich. 

Fast forward naar het tijdperk van het internet, William J. Tobin gelanceerd en gepatenteerd de allereerste affiliate marketing programma in 1989. Het programma begon bij zijn bedrijf genaamd PC Flowers & Gifts.

Met behulp van Tobin’s ideeën lanceerde CDNOW in 1994 zijn BuyWeb-programma. Dit is waar het allereerste idee van affiliate marketing wortel schoot. Klanten kregen links op websites van derden die hen rechtstreeks naar CDNOW-pagina’s zouden brengen om albums te kopen.

shoeboxed_affiliate_marketing_infographic

Na dat punt, het proces bleef evolueren om het om te zetten in wat je vandaag ziet – een van de belangrijkste marketing technieken voor bedrijven wereldwijd. Dus, terwijl in die dagen, CDNOW nodig om haar links op volwaardige websites hebben, vandaag, kon je gewoon gebruik maken van sociale media zoals Twitter om uw bedrijf uit te breiden.

Concurrentievermogen op de markt 

Hier is een zeer gerechtvaardigde reden waarom het idee van Affiliate Marketing heeft opgepikt tempo in de afgelopen jaren. 

Marketing gaat niet langer alleen over het creëren van bewustzijn over uw producten. Vandaag de dag gaat het om veranderende percepties en het stimuleren van koopgedrag in een consumentistische samenleving. En dit is precies wat marketing vandaag zo concurrerend maakt dat strategieën zijn ontwikkeld om mensen te leren hoe ze iets moeten verkopen.

Afbeelding resultaat voor hoe concurrerend is marketing vandaag stats

Niet alleen dat, het afgelopen decennium heeft gezien marketing budgetten door bedrijven schieten omhoog. De toenemende concurrentie en alle rommel op de populaire media worden bestreden met een agressieve benadering van marketing vandaag. 

Zozeer zelfs dat merken openlijk concurreren. Neem bijvoorbeeld Burger King, dat het al jaren opneemt tegen McDonald’s. Met hun recente advertentie branden campagne, Burger King heeft genomen het een niveau om de gigantische McDonald’s marketing campagne te verslaan.

Werkt Affiliate Marketing?

Er zijn een paar vragen die je zou kunnen hebben over affiliate marketing. Werken affiliate marketing programma’s? Hebben ze enig voordeel voor het bedrijf? Nog belangrijker, hebben ze geen resultaten voor u bij het starten van het programma?

Nou, rijden recht in de feiten, wordt het nogal duidelijk hoe effectief affiliate programma’s zijn voor uitgevers. Een totaal van 16% van de totale e-commerce verkoop komen van affiliate marketing! Stel je eens voor hoe groot een cijfer van 16% van de wereldwijde online verkoop vertegenwoordigt.

Het kanaal is zo effectief en toegankelijk voor een bedrijf dat het werd gestemd als een van de top twee inkomsten generatoren voor uitgevers. Dus, er is geen twijfel over de populariteit en effectiviteit onder filialen.

Het is niet alleen side inkomen dat mensen verdienen van affiliate programma’s, het is een regelmatige bron van inkomsten. Ongeveer 35% van de filialen verdienen meer dan $ 20000 van hun affiliate programma’s!

Als het gaat om merken, ongeveer 81% van de merken gebruiken deze programma’s om de verkoop van hun producten en diensten aan de massamarkt te bevorderen. Uitgaven aan Affiliate marketing zal naar verwachting stijgen tot ongeveer 6,8 miljard dollar in 2020 in de VS. Alleen!

Hoe affiliate marketing te doen

Ooit iemand horen zeggen: “Ik verdien zoveel geld alleen van mensen vertellen om nieuwe dingen te kopen en klik op dingen,”. Er is meer aan de foto dan hoe het eruit ziet!

Hoewel het klinkt allemaal lucratief en interessant, affiliate marketing kan niet zo eenvoudig als mensen maken het uit te zijn. Immers, het is een proces, en je concurreren tegen verschillende andere filialen, terwijl het proberen om een inkomen te maken. 

. Gezien het feit dat je je aan de basis houdt (die overigens vrij gemakkelijk te leren is) en een duidelijke schets volgt, kun je je doel bereiken..

Hier zijn een paar tips over hoe affiliate marketing te doen:

1. Kies een niche

Marketing 101 leert u dat een niche een product of dienst is die een select deel van de bevolking aanspreekt. Natuurlijk, het selecteren van een niche impliceert ook dat de behoeften en wensen van dat segment van klanten zijn onvervuld. Dus, met je oog voor een blauwe oceaan, betreedt u een markt die alleen voor u is. 

Hier zijn een paar tips over het vinden van uw niche:

  • Vind inspiratie thuis

De essentiële stap op het vinden van een niche is om te zoeken naar inspiratie in je leven. Denk na over uw problemen en probeer een segment te identificeren waar geen merk al bestaat. Probeer te kijken naar uw meest voorkomende problemen en uw dagelijkse schema om te identificeren waar u bezuinigen op tijd en kosten.

Een hack die mensen vaak gebruiken om hun niche te identificeren is het gebruik van premium producten in hun leven als het brandpunt. Als u een segment identificeren dat alleen wordt verzorgd door een premium product dat een premium prijs in rekening brengt, u een goedkopere oplossing vinden en het segment winnen. 

Als je iets vindt waar je mee werken, gefeliciteerd! Je hebt je niche. Als je dat niet doet, probeer dan de volgende stap.

  • Kijk in het leven van mensen

Kijk om je heen en observeer de levensstijl van anderen. U zult merken dat de aankoop gewoonten hebben de neiging om relatief verschillend in een bepaalde levensstijl. 

Om echte inzichten en oplossingen te krijgen, probeer je verschillende demografische gegevens te bekijken. Dat is uw keuze als u een ander economisch segment of een andere leeftijdsgroep wilt aanboren, inspiratie wilt opdoen waar het ook vandaan komt.

Probeer op zoek naar mensen die behoefte hebben aan een aanbod dat niet beschikbaar is. Probeer op zoek naar mensen die klachten hebben gehad met hun eerdere aankopen, en je weet hoe ze hun problemen op te lossen. Als mensen inspiratie kunnen vinden voor ideeën zoals Robinhood, u ideeën vinden voor betaalde aanbiedingen. 

  • Advertenties zijn je vrienden

Kent u die vervelende advertenties die blijven opduiken als je verbinding maakt met je vrienden via sociale media? 

Wanneer deze advertenties verschijnen, probeer dan te kijken naar wat ze aanbieden. Ze kunnen uw inzicht in een niche die u zal tik en werken. 

Vanuit hun aanbod u vrij goed meten aan welk type doelmarkt ze werken en dezelfde ideeën gebruiken. Of, indien mogelijk, je zou kunnen proberen om te werken aan een soortgelijk soort aanbod voor uw niche.

  • Technologische trends

Misschien wel de veiligste inzet op het vinden van een niche is het volgen van hardcore feiten en trends. Probeer te kijken naar technologie en begrijpen wat er komt. 

Als je weet wat er in de toekomst komt, heb je een veel betere kans om een dienst te voorspellen en te creëren die mensen nog niet hebben. En je weet van technologie, de grond behoort tot de eerste verhuizer.  

  • Vind goede producten om te promoten

Zodra u een niche hebt, is de volgende stap om het specifieke product te kiezen om aan te werken. Als beginner zou je willen werken aan producten die je in verkoopcijfers kunnen krijgen, zelfs als ze lagere commissies bieden.

Als je leert de trucs van deze handel, u uitbreiden naar productcategorieën die u een hogere commissie voor elke verkoop. 

Ongeacht de commissie, hoewel, wat je moet kunnen vertellen is of het product verkoopbaar is. U waarschijnlijk geen markt voor een iPhone 4 vandaag creëren, noch u die oude omvangrijke monitors verkopen. 

Om te begrijpen welke producten vandaag verkopen en welke niet, marktonderzoek is een must. En je begint met de basis bij het doen van dat onderzoek. Je begint bij de industrie om te begrijpen waar het heen gaat. Als de trends dicteren dat de industrie uitsterft, spring je er niet in.

Je kijkt ook naar de specificaties en de kwaliteit van het product. Inzicht in de productbouwkwaliteit en specificaties zal u helpen de waardepropositie aan te passen aan uw doelmarkt.

Misschien wel de grootste hulp bij de beslissing over een goed product te verkopen is om te kijken naar haar product reviews. Waar zoek je ze? Natuurlijk, op een site die alles verkoopt van A tot Z dat wil zeggen Amazon.

Afbeelding resultaat voor Amazon reviews effectiviteit statistieken

Statistieken tonen duidelijk aan dat de hoogste omzet zijn voor producten die een hoge rating hebben. 

Maar Amazon is niet de enige plek waar u beoordelingen voor uw product vinden. Studies tonen aan dat reviews in e-commerce zijn een van de belangrijkste factoren in de omzetgroei voor bedrijven. 

Het maakt niet uit hoe groot Amazon misschien, het is niet de enige plek om beoordelingen over uw producten te vinden. Met name social media platforms zijn een belangrijke bron van review verzameling en generatie. 

Aangezien organisaties veel beter reageren op sociale media, willen mensen hen daar misschien bereiken. Daarom wordt direct een groot aantal reviews op sociale media uitgevoerd. 

Ik weet zeker dat mijn gids over het vinden van een niche die ik schreef voor The Huffington post zal uw beslissing gemakkelijker te maken. Lees het hier!

2. Beslissen over de platforms te gebruiken

De enige manier waarop u ervoor zorgen dat uw affiliate programma is beter dan anderen en dus trekt meer mensen is om ervoor te zorgen dat u kiest voor het juiste platform om te werken. Elk platform zal anders zijn en bieden zijn functies om u te helpen werken.

Je bepaalt welk platform het beste werkt in het algemeen, past in je niche en doelgroep en helpt je de concurrentie aan te pakken. U tal van beoordelingen over de platforms vinden. Van de meest populaire affiliate platforms vandaag, sommige zijn als volgt: 

  • Amazon filialen

Ook wel Amazon Associates, is een platform van ) Amazon. En net als elk ander platform met een volwaardig affiliate programma, Amazon Affiliates biedt haar klanten met tal van keuzes.

Je krijgt om te kiezen uit drie verschillende soorten affiliate marketing:

  • Pay-per-click: affiliate betaald op hoeveel bezoekers aankomen op de site via de link van de affiliate
  • Pay-per-sale: affiliate betaald op hoeveel aankopen klanten verzonden door de affiliate te maken.
  • Pay-per-lead: affiliate betaald op het aantal bezoekers die zich aanmelden als leads met de handelaar.

Wat het type programma u ook kiest, Amazon doet er slechts ongeveer 24 uur over om u uw deel te geven wanneer u erin slaagt een klant binnen te halen. 

  • Clickbank

ClickBank is een van de meest populaire affiliate platforms die vandaag de dag dat een uitgebreid netwerk voor marketeers om programma’s te bevorderen heeft. U de Affiliate Finder-functie in het netwerk gebruiken om de beste filialen te vinden.

Bovendien is ClickBank een van de weinige affiliate marketingplatforms die mobiel geoptimaliseerde bestelformulieren aanbieden voor uw smartphones en tablets. Als partner u ook aangepaste bestelformulieren vinden die u betere conversies en abonnementsbeheer geven om productabonnementen en lidmaatschappen te beheren. 

Een van de beste eigenschappen van ClickBank, hoewel, is de grote klantenservice biedt en de mogelijkheid om joint venture contracten te maken. De prijzen voor het platform zijn redelijk.

  • ClickFunnels

ClickFunnels is een van de nieuwe platforms om zijn ondersteuning voor affiliate programma’s aan te bieden en biedt functies als geen ander. De commissie tarieven bij ClickFunnels zijn gewoon gek, staande op 40% van elke verkoop die de affiliate brengt.

Alles wat je nodig hebt om dit geld te verdienen is het maken van een ClickFunnels affiliate account en aan de slag. U zult echter wat hulp nodig hebben bij het begrijpen hoe het platform werkt en het soort voordelen dat het biedt. Het is niet elke dag dat je een tool die wordt beschouwd als nummer een te gebruiken als het gaat om affiliate marketing.

Relevant: Lees hier mijn review van Clickfunnels

  • Andere merken

Hoewel niet zo populair, verschillende merken, ook, lopen hun affiliate marketing programma’s. Deze omvatten Canva, SEMrush en Bluehost die affiliates merken flexibiliteit bieden. Natuurlijk, deze platforms misschien niet zo krachtig als de andere drie, maar ze bieden een basiskennis van hoe affiliate marketing werkt.

3. Koop een domein en hosting

Uw inspanning in affiliate marketing richt zich op uw website die mensen meeneemt naar de merchant site. Juist daarom moet u ervoor zorgen dat u altijd het juiste domein en hosting krijgt. 

In tegenstelling tot wat vaak wordt overtuigingen, kan uw domein en hosting voor affiliate marketing verschillen van uw gewone dagelijkse website. Twee van de platforms die het meest worden overwogen voor affiliate marketing hosting zijn Godaddy en Bluehost.

Echter, je moet begrijpen welke factoren gaan in het kiezen van het juiste domein en hosting voor uw affiliate marketing programma. Zorg er bij het kiezen van het juiste programma voor dat u rekening houdt met de volgende factoren:

  • Gegarandeerde Uptimes: zo vaak staat uw website een week, maand of jaar online. Mensen zullen niet terugkomen naar uw site als ze zien dat het naar beneden, tenzij nodig. 
  • Load Times: statistieken zeggen dat de kans op bounce toeneemt met 32% als de laadsnelheid van uw website stijgt met twee seconden van 1 tot 3 seconden! Je weet wat je moet doen.
  • Back-up: u weet nooit wanneer uw website kan worden aangevallen, en je verliest uw gegevens. Daarom is het zo belangrijk om altijd een back-up te maken voor uw gegevens wanneer u uw hosting krijgt. 
  • Ondersteuning: meestal bieden websites ondersteuning voor hun hosting. In het geval dat u een beginner bent, gaat u het nodig hebben en moet ervoor zorgen dat de kwaliteit van de ondersteuning beter is dan de meeste. 

Vergeet niet om Bluehost review haar te lezen

4. Inhoud maken om producten te promoten

Met bijna 1,75 miljard websites op het internet, hoe zou uw website breken het lawaai en opvallen voor de kijkers? Terwijl u uw gissingen maakt, begrijpt iedereen dat het enige ware antwoord De Optimalisering van de Motor van het Onderzoek is. 

Hier is waarom het belangrijk is:

C:UsersFazeelAppDataLocalMicrosoftWindowsINetCacheContent.MSO73DE3CC8.tmp

Niet alleen begint de online ervaring voor de meeste mensen met een zoekmachine, maar ook dat de meeste mensen de neiging hebben om de betaalde advertenties online te negeren. 

In tegenstelling tot wat vaak wordt overtuiging, hoewel, SEO is niet alles over zoekwoorden. Het algoritme voor Google is in de loop der jaren veranderd om niet alleen zoekwoorden op te nemen, maar ook de lengte van de inhoud, het aantal foto’s en koppelingen met hoge autoriteit op de pagina.

Naast alleen dat, moderne trends dicteren dat SEO is meer over het aangaan van mensen. Dit omvat personalisatie voor inhoud en helpt mensen verbinding te maken met de inhoud. Bovendien creëert het vestigen van autoriteit geloofwaardigheid en helpt mensen verbinding te maken met uw website. 

5. De inhoud promoten via verschillende kanalen

Een van de meest voorkomende trends vandaag in het bevorderen van uw inhoud en producten op het internet is om nooit te vertrouwen op het platform van iemand te veel. Om een maximaal aantal van de klant op het internet te bereiken, is de echte strategie om te volgen het gebruik van meerdere kanalen.

  • Sociale media

Social media vormt veruit een van de belangrijkste kanalen voor elk type promotie. Verschillende statistieken praten over hoe sociale netwerken vormen de beste online media voor aankopen onder klanten. 

Afbeeldingresultaat voor het promoten van inhoud op verschillende kanalen statistiekenAfbeeldingresultaat voor het promoten van inhoud op verschillende kanalen statistieken

Maar het is altijd slim om rekening te houden met andere forums naast Facebook om ervoor te zorgen dat u zich richt op alle doelgroepen.

  • YouTube-video’s

YouTube is de tweede meest populaire zoekmachine na Google. Dat zegt op zich veel over het belang ervan als kanaal voor het promoten van uw producten. Daarom is het vooral populair onder merken en filialen om hun producten op de markt te brengen.

 

   

  

  

 

 

   

   

 

  

  

 

 

  

  1.   
  2.     
  3.    
  4.   
  5.    
  6.     

 

  

 

  

 

 

 

  1.  
  2.  
  3.  
  4.  
  5.  
  6.  

  

 

  1.  
  2.  
  3.  

Source