MailCampaigns | E-mail marketing

Hallo.

Wij zorgen voor omzetgroei door krachtig gebruik te maken van
e-mail marketing. Ontdek onze kracht

Think inside the box.

Door de expertise van MailCampaigns zetten wij e-mail marketing succesvol in. Onze talenten houden van brainstormen, nieuwe technieken en mooie ontwerpen, maar zijn hier ook erg kritisch in. Door regelmatig bij te schaven en te verbeteren, weten we zeker dat we jou op de beste manier helpen.

Creëer engagement.

Segmenteer en personaliseer.

Echt resultaten creëren met e-mail marketing doe je door in te spelen met de juiste content voor de juiste persoon op het juiste moment. Creëren van engagement. En juist dát kun je bereiken met ons platform én expertise.

Bekijk onze handige software

De perfecte fit
met jouw data.

Met MailCampaigns verwerk je gemakkelijk al jouw data, hierdoor is het inzetten van automatische campagnes super makkelijk. MailCampaigns zit namelijk propvol automatiseringsmogelijkheden. Wij hebben een koppeling met de grootste e-commerce platformen en zijn continue bezig om met nog meer platformen een koppeling te maken.

Bekijk alle mogelijkheden

Onze software werkt samen met:

Succes verhalen.

Broeders Gezondheidswinkel.

Broeders Gezondheidswinkel kan door de koppeling gebruik maken van automatische mailings. Door de automatische mailings steeg de CTR met 13% en de conversie met maar liefst 39%.

“Sinds we met MailCampaigns werken leveren de nieuwsbrieven wél concrete omzet op.”

Wim Melis – Eigenaar

Waar kunnen we je mee helpen?

Bel +31 85 4013 899 of laat je terugbellen:Handige tips in je mailbox? Schrijf je in:

Source