MailCamp | Betaalbare e-mailmarketing software

MailCamp biedt de mogelijkheid om met subaccounts te werken. Met 1 centrale omgeving voert u, indien gewenst, de regie over de subaccounts. Dit is ideaal voor franchiseorganisaties of wanneer uw organisaties uit meerdere afzonderlijke marketing units bestaat.

Meer over subaccounts

Het selecteren van een goede email marketing software kan een hele opgave zijn. Er zijn immers veel Nederlandse- en buitenlandse aanbieders. Maar welke aanbieder past nu het beste bij u? Waarschijnlijk wordt uw keuze eenvoudiger als we u vertellen waarom 1000+ klanten de email marketing software van MailCamp kiezen.

Onze succesformule

MailCamp gaat uit van haar eigen kracht. Met meer dan 10 jaar ervaring weten wij inmiddels erg goed wat u als bedrijf belangrijk vindt. Wij hebben onze krachten gebundeld in een succesformule: een combinatie van sterke punten die ons emailmarketing software pakket een veel gekozen oplossing maakt.

Waarom kiezen klanten voor MailCamp?

Laten we beginnen bij de voornaamste reden: Gebruiksgemak. Hieronder vertellen wij u graag wat MailCamp verder zo’n prettige en populaire oplossing maakt om nieuwsbrieven mee te vesturen.

  1. Onze emailmarketing software is erg gebruiksvriendelijk MailCamp klanten kiezen voor gebruiksgemak. Gewoon prettige software in gebruik. In de Nederlandse taal omdat zij dat prettiger vinden (hoewel MailCamp ook in vele talen beschikbaar is). Het pakket is overzichtelijk in structuur en iedereen kan zonder technische kennis gelijk aan de slag. Met onze drag & drop editor kan iedereen makkelijk mooie nieuwsbrieven opmaken en versturen.
  1. Onze emailmarketing software heeft alle wensbare functionaliteiten Bestaan er emailmarketingsoftware pakketten die gebruiksvriendelijk zijn en tegelijk ook compleet in functie? MailCamp bewijst dat gebruiksgemak en volledigheid prima samen gaan. Met onze responsive drag & drop editor kan iedereen makkelijk en met alle vrijheid mooie nieuwsbrieven maken. Wilt u uw huidig systeem koppelen aan MailCamp en beide systemen synchroniseren? Geen probleem.  MailCamp biedt alle functionaliteiten om gericht uw doelgroep te bereiken en optimaal resultaat uit uw email marketing te behalen.
  1. Onze emailmarketingsoftware heeft de beste prijs / kwaliteit MailCamp klanten krijgen veel functionaliteit en support voor een scherp tarief. Zeker de grote verzenders halen hun hart op met de eenmalige aanschaf van de software. Hiermee besparen zij aanzienlijk op dure verzendkosten. Ongeacht de grote van uw database of het aantal mails dat u verstuurt, MailCamp heeft altijd een pakket dat past bij uw wensen en budget. En bent u een grote verzender? Schaf dan eenmalig onze e-mail marketing software aan!
  1. GRATIS professionele helpdesk bij onze e-mail marketing software Geef toe: is het niet fijn om met support en advies vragen gewoon uw leverancier te kunnen bellen? Veel MKB bedrijven kiezen daarom bewust voor een lokale partner. Iemand die hun markt kent, de Nederlandse taal spreekt en met korte communicatielijnen u te woord staat met persoonlijke support en advies! Dat maakt MailCamp meer dan alleen een stuk e-mail marketing software. Wij zijn een full service bureau met prettige e-mail marketing software. Maar eigenlijk zijn we ook gewoon een leuke club mensen. Samen met u gaan we voor het beste email marketing resultaat.

 

Probeer 30 dagen gratis

Geen Verplichtingen

Gratis Support

 

 

Source